13 juni 2014

nieuw avontuur


Nooha bestaat sinds 2011. We hebben maandenlang, avond aan avond, weekend aan weekend gewerkt aan onze droom. De webshop nooha.nl werd al snel een verzamelplaats van hippe en unieke mode- een woonaccessoires. Ook vond je regelmatig een blog op onze site. De afgelopen jaren werkten we met veel plezier aan onze shop en blog. We waren trots op ons eerste verkooppunt, onze eerste publicatie, onze eerste zomermarkt. We vonden het heerlijk. Alleen is het nu tijd voor een nieuw avontuur.

In het dagelijkse leven kom je aan de lopende band voor keuzes te staan. Neem ik een espresso of een latte? Wat trek ik aan naar die ene belangrijke afspraak? Ga ik hardlopen of plof ik op de bank? Sommige beslissingen hebben voor je gevoel meer gewicht. De afgelopen maanden kwamen wij voor zo’n keuze te staan. De keuze welke richting we eigenlijk op wilden met Nooha. De huidige tijd biedt veel mogelijkheden. Keuzes in overvloed. Voor ons was het moment aangebroken om daar eens goed bij stil te staan. Letterlijk en figuurlijk. Pas op de plaats maken om te kijken welke behoeften we beide, afzonderlijk van elkaar hebben.

Ellen: “Volg je intuïtie en luister naar je gevoel. Hoe vaak hoor je dit niet? Sommige mensen vinden dit zweverig klinken en vertrouwen meer op hun verstand en logica, zo’n iemand ben ik. Toch heb ik de afgelopen tijd geprobeerd meer naar mijn emoties te luisteren, omdat ik er in geloof dat gevoel op meer gebaseerd is dan alleen logica en kennis. Je gevoel is gebaseerd op alles wat je bewust en onbewust opneemt. Hoewel ik heb genoten van alle kriebels en mooie momenten die Nooha mij gebracht heeft, heb ik ervoor gekozen om met Nooha te stoppen. Voor mij is de tijd aangebroken ook mijn andere dromen te ontdekken en waar te maken. Ik ga Nooha missen maar ik weet zeker dat Janneke er iets heel moois van gaat maken, dat is aan haar toevertrouwt!”

Janneke: “De afgelopen maanden ben ik erachter gekomen waar mijn hart ligt. En dat ligt niet in het doen van belastingaangifte en het bijhouden van inkoop- en verkoopprijzen. Maar het ligt in schrijven, fotograferen en creatief bezig zijn. En dat kan ik kwijt in mijn eigen blog. Als je nu www.nooha.nl intikt in je browser, dan zie je een andere website. Mijn persoonlijke blog over love, happiness, lifestyle, food en styling. Maar de originele twist van Nooha – die Ellen en ik opzette – blijf je erin terug zien. Dat betekent ook dat ik Nooha niet meer samen met Ellen voortzet. Ik ga het nu alleen doen. En dat is best spannend. Ik ben er trots op wat Ellen en ik de afgelopen tijd hebben neergezet. Dat ik dit nu alleen mag voortzetten is een grote uitdaging én een kans die Ellen mij geeft. Wat je kunt verwachten op Nooha.nl? Wekelijks blog ik over Do It Yourself projecten, ik deel mijn geluksmomentjes, mijn ergernissen, recepten én mijn dagelijkse strubbelingen. Ik hoop dat je mijn passie terug ziet in mijn site. Neem gerust een kijkje! Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.”

Met een glimlach,

Ellen & Janneke

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

6 reacties op “Een nieuw avontuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *