1 maart 2014

Kaarten-potential


Wat zie je er leuk uit vandaag. Wat ben jij creatief. Wat kan jij heerlijk koken. Wow, wat heb jij een mooie stem. Wat ruik je lekker. Het is weer zover! Vandaag (en de rest van het jaar) mogen we weer strooien met complimentjes. Want het is Nationale Complimentendag!

Complimentendag

Meer complimenten
Geef jij wel eens een compliment? Het geven van een compliment blijft lastig, maar het blijkt nog lastiger te zijn om een compliment te ontvangen. “Wat heb jij lekker gekookt.” “O, maar het komt gewoon uit een pakje hoor.” Of: “Wat een leuke schoenen.” “Ja ik twijfelde, maar kocht ze toch maar.” Herkenbaar? Zwak jij een complimentje ook altijd af? Niet doen! Een beetje positiviteit kunnen we namelijk wel gebruiken. Dus zeg gewoon: “Dankje!” En strooi zelf ook met complimentjes!

You look good today
Wil jij je vriend(innetje), je zus/broer, je moeder/vader, tante/oom, nichtje/neefje of buurmeisje/jongen een complimentje geven? Stuur gewoon een kaartje. De kaarten ‘You look good today’ en ‘You have serious potential’ zijn verkrijgbaar in de shop van Nooha.

Wat is het leukste compliment dat jij ooit heb gehad?

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *