De werkdag zit er weer op. Het is 17.30 uur. Je staat lekker te kokkerellen in je keukentje. Je hebt je schort om, terwijl je in de pannen staat te roeren. De heerlijkste geuren komen je tegemoet. Je wilt nog even een paprika, uitje en een stokbroodje snijden. Waarop? Op je eigen hippe home-sweet-home-snijplank! Hoe je hem maakt? Wij laten het zien! 🙂

Wat heb je nodig?
– Een houten snijplank (te koop bij de Action)
– Een liniaal
– Een potlood
– Een zaag én een handige man 🙂

Teken met een liniaal twee strepen op de snijplank. Zaag de hoeken van je snijplank af. Schuur de randen en je home-sweet-home-snijplank is klaar. Tip: ook leuk om op een plank of kastje te zetten bij een aantal fotolijstjes.

Stap-1-home-sweet-home-snijplank

Stap-2-home-sweet-home-snijplank

Stap-3-home-sweet-home-snijplank

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *