7 oktober 2013Oke, ik geef het toe. Ik ben een ‘big spender’. Het is zo irritant dat ik aan het eind van mijn salaris altijd een beetje maand over hou. 🙂 En dat doe ik natuurlijk zelf. Ik gooi elke week de helft van de inhoud van mijn koelkast weg. Als ik een winkel binnenloop, meen ik dat ik net dat leuke nagellakje nodig heb. Elke week een etentje en die leuke broek heb ik ook echt nodig! Maar daar ga ik deze week verandering in brengen. Deze week ga ik rondkomen met maar 100 euro. Dat is dan wel zonder de vaste lasten, maar een uitdaging wordt het sowieso.

Deze week staan namelijk al een aantal dingen op de planning. Een etentje, een lunch met een vriendin en ook nog een kraambezoek. Ik heb 100 euro cash in mijn portemonnee en daar moet ik het mee doen deze week. Kijk je aan het einde van de week mee of het is gelukt? Wish me luck!

Big spender

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *