29 augustus 2013Een heerlijk avondje met je vriendinnen in het vooruitzicht. Wijntje erbij. Muziekje op en lekker bijkletsen. En dan wil je er natuurlijk het liefst iets bij om te knabbelen. Borrelbrood bijvoorbeeld. Jum, we like it!

Wat heb je nodig?
– Lekker rond brood
– Kaas
– Kruidenboter (in plaats van de kruidenboter kun je ook pesto gebruiken)

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden. Snij het brood horizontaal en verticaal aan. Zorg dat je niet helemaal tot de bodem snijdt. Snij de kaas in plakken. Verdeel de kruidenboter en de kaas tussen de boodstukken. Prop het bood lekker vol! Bak het brood vervolgens 15 minuten af. Zorg dat de kaas lekker gesmolten is.

Borrelbrood-stap-1 Borrelbrood-stap-2 Borrelbrood-stap-3

Borrelen maar!

 

 

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *