17 augustus 2013Het was al een tijdje een trend, maar ook in het najaar gaan we ze zien: studs! Je ziet ze op het moment overal terug. Subtiel op kleding, tassen en sieraden, maar ook erg opvallend! Wij wilden wel eens weten hoe het eruit ziet om studs op je nagels te hebben. Benieuwd? Kijk snel verder!

Stap-1

We kozen voor goudkleurige studs. Hierboven lijkt het alsof er ook zilverkleurige studs bijzitten, maar die studs liggen nog op z’n kop! 🙂

Nagelstuds-stap-2

We wilden de studs eerst op de nagels plakken met speciale lijm, maar dat is helemaal niet nodig. Lak eerst je nagels in een kleurtje naar keuze. Lak vervolgens een nagel en leg daar met een pincet een stud op. Lak vervolgens de volgende nagel etc… De studs blijven goed plakken aan de nagellak.

Nagelstuds-stap-3

Klaar! Studs op je nagels! En je kunt zoveel creaties bedenken als je zelf wilt, maar wij kozen toch voor de subtiele variant!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *