11 augustus 2013Met hele kleine veranderingen in huis, kun je een compleet andere sfeer creëren. Plaats bijvoorbeeld een paar neon-accessoires in huis. Een nieuwe look is zo in een mum van tijd gecreëerd! Kun je geen vazen in de juiste kleur vinden? Geen probleem! Dan maak je er toch gewoon een DIY-project van?

Wat heb je nodig?
– (Oude) vazen
– Kranten
– Neon verf (in een spuitbus). Een andere kleur kan natuurlijk ook. Wij kochten de neon-verf bij de Action.

Hoe maakt je het?
Maak de vazen goed schoon en zorg ervoor dat de vazen goed droog zijn. Leg de vazen op een krant en spuit een dun laagje verf aan de binnenkant van de vazen. Even laten drogen en je kunt laagje nummer twee (en eventueel nummer drie) aanbrengen. Bloemetjes in de vazen en je nieuwe look is gecreëerd.

Neon-vazen-stap-1

Neon-vazen-stap-4

Neon-vazen-stap-3

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *