30 juli 2013We love apps & we love photography!

Snel een kiekje schieten bij een feestje,  je lunch met je vriendinnen posten op facebook of je culinaire maaltijd van vandaag wereldkundig maken; jouw smartphone is waarschijnlijk een serieuze concurrent van de digitale camera, die al maanden in de kast bivakkeert.

Logisch, want de kwaliteit van de foto’s op je smartphone is enorm vooruit gegaan, je hoeft ze niet eerst op je laptop te zetten en is daarmee super snel en je hebt vele apps met bewerkingsopties. Voor de perfecte foto hebben wij een tweetal app-tips.

 

A Beautiful Mess

Waarschijnlijk heb je deze app al voorbij zien komen. Sinds een paar weken regeert deze app onze Instagram timeline. Met deze app bewerk je je foto’s op je iPhone. Want waar Instagram zelf al zorg draagt voor filters biedt A Beautiful Mess de mogelijkheden van mooie fonts en getekende doodles. De app is ontwikkeld door de bloggers van ABeautifulmess, die dagelijks een portie inspiratie posten over onder andere DIY’s, fotografie en recepten.

blog-nooha-2

Picsart

Picsart is een van de meest uitgebreide foto bewerk apps de wij kunnen bedenken. Je kan er een collage mee maken, je foto’s delen, er op tekenen, effecten toevoegen en er teksten bij zetten. Hieronder een collage voorbeeld. Deze is gemaakt door Lisa.

nooha-blog

Dus; neem een van je favoriete foto’s of maak een nieuwe foto. Open deze in ABeautifulMess of Picsart en voegt doodles, filters, tekst, effecten en quotes toe en deel je foto via Instagram, Twitter of Facebook! Enjoy!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *