Zit een reisje naar Thailand, Spanje, Turkije of Mexico er dit jaar niet voor je in? Geen probleem! Je bent niet de enige. En er zijn genoeg redenen om thuis – met een boekje en een cocktail – te genieten van je vakantie in Nederland!

Home sweet home

  • How do you say that.. ookalweer?!

De weg vragen naar de plaatselijke kroeg, of een lekkere salade bestellen gaat nog wel. Maar heb jij drie cocktails achterover geslagen dan struikel je vast over alle buitenlandse woorden. En daar heb je bij de plaatselijke bakker of apotheek mooi geen last van.

  • Hmm… Een verkoelend slokje water!

Maar dan wel uit de fles he… Hoe vaak vergeet je niet dat je in het buitenland geen water uit de kraan mag drinken? En dat kan in Nederland dus mooi wel! Karaf vullen met water, citroentje erin! Huppakkee. Klaar ben je!

  • Waar laat je je toiletpapier?!

Ja, in het emmertje naast de WC. Jak! Das niet fris. En dan nog iets. Van al het eten in het buitenland moet je vaker of juist minder vaak naar de wc. Geef ons die Hollandse pot maar!

  • Wax!

Blijf je lekker thuis dit jaar? Hoef je ook die pijnlijke bikiniwax niet te ondergaan.

  • Wat een hitte

Lekker een paar honderd meter lopen naar het strand met een zonnetje op je rug. 35 graden. Poe wat is het warm! En dan is 25 graden in Nederland ook heer-lijk!

Heb jij een vakantie gepland? Dan wensen we je een hele fijne vakantie! En wil je heeeel graag op vakantie, maar zit het er dit jaar niet voor je in? Lees deze blog dan een paar keer door in je vakantie-in-Nederland. Wij weten zeker dat jij je vermaakt in ons kikkerlandje.

 

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *