Met een paar kleine aanpassingen in je woning kun je een hele andere sfeer in huis creëren. Wil je een stoerdere look in huis? Plaats dan een aantal neon accessoires in huis. Gewoon een paar neon vaasjes bij elkaar of een aantal canvas-doeken. Je creëert zo in een handomdraai een andere sfeer. Benieuwd hoe dit eruit kan zien? Lees en kijk snel verder. 

Wat heb je nodig?

 • Canvas-doek(en)
 • Neon spuitverf (te koop bij de Action)
 • Touw

Stap-1

Spuit het doek in de kleur naar keuze. Wij hebben het doek eerst oranje gespoten en daarna spoten we er roze Neon-verf overheen. Laat het doek vervolgens drogen.

Stap-2

Knip een lang stuk touw af en wikkel die om het doek. Leg er een knoop of een strikje in.

Stap-3

Klaar! Wij plaatsen het doek bij andere canvas-doeken die we al eerder maakten. Benieuwd? In een oudere blog vind je de blogs van het canvas-doek met een hert terug en het doek met de tekst ‘Enjoy the little things’. Het fotolijstje met het vogeltje is verkrijgbaar in onze webshop.

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

2 reacties op “And the color is: neon!

 • romy

  Supergave kleur neon! Wil deze graag gaan gebruiken voor de babykamer. Neon kan ik zo halen, alleen welke oranje lak zit eronder(merk?) thanx!

  Reply
  • Janneke Post author

   Hi Romy, leuk om te horen! Ik heb het canvas doek eerst met de oranje neon spuitbus van de Action ingespoten. En vervolgens de roze eroverheen! 🙂 Dus alle spuitbussen bij de Action gekocht. Veel plezier met het projectje! Je babykamer wordt vast leuk!

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *