18 juli 2013

Blog hartjes meloen2


Nu de zomer echt begonnen is, maakt de watermeloen weer standaard deel uit van onze koelkast. Heerlijk als toetje na een zomerse maaltijd of BBQ met vrienden & vriendinnen. Een voordeel, de meloen is een echte allemansvriend; iedereen is er gek op!

De meloen heeft curieuze familiebanden, verwant aan komkommer en pompoen kun je hem nauwelijks een saai type noemen. Maar om de smaak van liefde aan de meloen toe te voegen hebben wij een tip. Het enige wat je nodig hebt is een hartjes vorm en meloen. Wij gebruiken watermeloen.

Snijd de meloen in plakjes, druk met het vormpje de hartjes eruit en voilà; let love rule!

Blog hartjes meloen Blog hartjes meloen2

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *