3 juni 2013Een tijdje geleden blogde ik over Wreck this journal. Ik vertelde dat ik het boek een maand bij me zou houden en zou laten zien hoe mijn boek er na een maand uitziet. Ik heb geslapen met het boek, gedoucht, hem uit het raam gegooid (vanaf tweehoog) en hem naar mezelf toegestuurd. Benieuwd hoe het boek er na en maand uitziet? Hier komt ie:

Stap-0

Wreck this journal na een maand! Beplakt, verkreukeld en gescheurd! En de binnenkant ziet er zo uit:

Stap-1

Verbrand een pagina! Wel boven de gootsteen doen hoor!

Stap-2 Stap-3

Doe het boek dicht en schrijf een tekst op de zijkant van het boek. Mijn tekst: enjoy the little things! Sooo true!

Stap-4

Trek je hand over!

Stap-5

Schrijf een boodschap!

Stap-6

Buiten de lijntjes kleuren!

Stap-7

Een boodschap van m’n zusje!

Stap-8

Dit was het leukste (OK, op het boek uit het raam gooien na). Ik reed naar huis in mijn oude autootje. Mijn zusje zat naast me en moest haar pen in het boek zetten en de pen mocht niet van het papier af. Nou, mijn auto hakkelde dus een beetje. Kun je goed zien aan het eindresultaat!

Stap-9

Het boek naar mezelf opsturen….

Stap-11

… En de volgende dag zat ie in m’n brievenbus!

Echt ontzettend leuk dat boek! Op zoek naar een leuk cadeautje voor je (creatieve) vriendinnetje? Dan kun je wel aankomen met dit boek. Succes verzekerd!

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *