Ambitieuze Meisjes is een netwerk organisatie, opgezet door en voor ambitieuze meisjes; lokale business babes met beauty, brains & balls. Hun doel is het verbinden en verrijken van jong vrouwelijk talent door middel van uiteenlopende workshops, o.l.v. Grand Dames (ervaringsdeskundigen).

Met de workshops die zij aanbieden begeleiden zij jonge high potentials op hun road to success. Hun omvangrijke deelnemersbestand bevat business babes uit de meest uiteenlopende sectoren. Zelfstandig onderneemsters, ZZP’ers, Freelancers, consultants, interim professionals, young-professionals & studentes (afstudeerfase).

Ambitieuze meisjes is ook op instagram te vinden. Iedere week beheert een ander Ambitieus Meisje hun account en houdt een visual diary voor hun bij van haar Ambitieuze leven.

Deze week post Ellen van Nooha foto’s van haar leven. Wil je weten hoe Ellen haar baan als communicatieadviseur en mede-eigenaar van Nooha combineert? Volg haar de komende twee dagen nog via: http://instagram.com/ambitieuzemeisjes.

Hieronder een snap-shot van de tot nu toe geposte foto’s van Ellen.

snapshot-instagram-web

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *