27 april 2013Door drukte vergeten we allemaal weleens om genoeg groenten en fruit te eten. Ik ben alleen wel heel erg! Ik moet er soms zo aan denken om een stuk fruit te eten. Ik pak het gewoon niet, terwijl ik het heel erg lekker vind. En met groenten ben ik helemaal erg! Ik lust bijna niets. Heb jij dat ook? Met dit vitamine shot krijg jij je dagelijkse vitamines wel binnen. En er zit zelfs groente in! 

Wat heb je nodig?

  • 2 handen (baby)spinazie
  • 1 appel
  • 1/2 sinaasappel (zonder schil)
  • 5 aardbeien
  • 1 banaan
  • 1 kopje yoghurt

Stap-1

Gooi alles in de blender en klaar ben je. Als je hier geen energie meer van krijgt… En het is nog lekker ook!

Stap-2

 

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *