19 april 2013Een paar jaar geleden kreeg ik van mijn vriendinnetje het boek ‘Wreck this Journal’. Sommigen van jullie ken het boek misschien wel. Het is van Keri Smith en je leert jezelf door het boek op creatieve manier kennen. Hoe zal je denken? Je mag alles met het boek doen, je mag er mee gooien, ‘m onder de douche nemen of hem volplakken met kleine dingetjes die je op straat hebt gevonden. Het boek staat vol met prikkelende opdrachten. Het is de hoogste tijd dat ik met het avontuur ga beginnen. Ik neem het boek vanaf nu een maand mee. Elke dag! Over een maand gaan we kijken naar het eindresultaat.

Ik heb de Engelse versie, maar begreep dat ie (inmiddels) ook in een Nederlandse versie verkrijgbaar is. Het boek kost 12,95 euro.

Zo ziet boek er dus uit. Nog heel netjes!

M’n favoriete pagina weggeven. Dat doe ik denk ik een beetje aan het eind van de opdrachten. De opdrachten voer ik trouwens willekeurig uit.

Een vliegtuigje vouwen! Jep, laat ik daar nou net niet goed in zijn.

Water drinken moet lukken.

Zoals je ziet, zit het boek voor gekke opdrachten. Wreck this journal en ik zijn de komende maand dus dikke vrienden. Ik ga met hem douchen, hij slaapt bij mij in bed en ik ga hem mezelf toesturen. Kijk je over een maand mee met het eindresultaat?

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *