I’m in love with…. Mijn iPhone. Mijn iPhone en ik zijn echt onafscheidelijk. Eigenlijk is het té erg! Maar waar gebruik ik hem nu eigelijk voor? Soms vraag ik me dat wel af. Tijd om dus eens stil te staan bij welke apps ik (dagelijks?) gebruik.

OK ik heb mijn geschiedenis van recent geopende apps gewist en ben weer met een schone lei begonnen. De 10 apps hieronder heb ik dus als laatst gebruikt… Komt ie:

Instagram
Natuurlijk! Deze app kan niet ontbreken. Gewoon om de foto’s die ik maak net even een mooier jasje te geven. Volgens mij kent iedereen Instagram wel. Of niet? Ik denk dat ik daar weinig aan toe hoef te voegen. In een eerdere blog over Instagram lieten we je zien wat de verschillen zijn van de fotolagen.

ABN Amro
Ja, die gebruik ik natuurlijk om te checken of ik die o zo leuke laarsjes kan kopen! En om vervolgens te checken wat er na mijn uitgaven nog op mijn rekening staat. Zucht…

Shazam
Deze app is zooo handig! Zit ik in m’n autootje (zonder display in m’n autoradio) en dan komt er natuurlijk een leuk nummer voorbij. En logisch natuurlijk. Ik wil weten hoe die heet. Shazam openen en voila! In het display staat welk nummer er wordt gedraaid en van welke artiest het nummer is! Het laatste nummer dat ik Shazamde (?) is Another love van Tom Odell.

Craftgawker
Nog zo’n eentje die niet kan ontbreken. Craftgawker. Een leuke app om inspiratie op te doen! DIY, DIY en nog eens DIY! Lekker plaatjes kijken in bed. En het handige is dat je plaatjes kunt liken, zodat je je favoriete plaatjes makkelijk weer terug kunt vinden.

We heart it
Joehoe! Ik heb al eens eerder over We heart it geblogt. Plaatjes kijken en plaatjes ‘hearten’. I love it!

WhatsApp
Ehh… Wikipedia: “WhatsApp is ontworpen voor smartphones en maakt het mogelijk om gratis met elkaar te sms’en, chatten en bestanden zoals foto’s met elkaar te delen.” Haha. OK, dat wisten we natuurlijk allemaal en wat gebruiken we WhatsApp veel. Ik ook dus!

Facebook
Need I say more? Yep. Ik ben verslaafd!

Candy Crush
Hier schaam ik me dus een beetje voor. Maar ik speel Candy Crush… En ik ben verslaafd! Ik kan het niet uitstaan als ik een paar dagen over een level moet doen. En toch – ik weet niet wat het is – ga ik hoe dan ook door met het spelletje. Wat voelt het lekker als ik weer een level heb gehaald. Gelukkig ben ik niet de enige die het speelt. Veel van jullie herkennen deze verslaving dus wel! Pfiew!

Viber
Gratis bellen met mijn vriendinnetjes… Ideaal om te gebruiken als Ellen en ik elkaar bellen. Even babbelen over de nieuwe sieraden, blog ideeën enzovoort!

Twitter
Twitter gebruik ik vooral voor Nooha. Even tweeten over de laatst geposte blog. Verder gebruik ik Twitter niet veel meer. Een paar maanden geleden twitterde ik nog wel redelijk veel op mijn prive-account, maar dat is dus een beetje verleden tijd.

Ik ben benieuwd welke apps jij regelmatig gebruikt. Zijn er nog apps die ik ab-so-luut niet mag missen? Laat het hieronder weten in de comments.

 

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *