5 april 2013Een boomstam als tafeltje? Jawel! Ik heb het! Ik wilde al een tijdje zo’n tafeltje, maar waar haal je die nu vandaan? In de winkel betaal je veel geld voor zo’n tafeltje. En nu heb ik er 1. Ik zag dat iemand een boom aan het omzagen was, en toen vroeg ik of ik niet een stammetje mocht hebben. En dat mocht! Staat leuk toch? Ook een idee. Schroef er wieltjes onder, dan kun je hem makkelijk verplaatsen.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

2 reacties op “Boomstam als tafel

 • lisa

  HaI Nooha,

  Wat leuk!!
  Heb ik even spijt dat ik destijds toen er een boom werd omgezaagd, niet even wat stukjes heb gevraagd 🙁
  Heb jij het lang laten indrogen voordat je het in de kamer kon neerzetten?

  Groet,
  Lisa

  Reply
  • Janneke

   Hi Lisa,

   Wat zonde inderdaad! Je kunt er zoveel leuke dingen mee doen! Ik heb het kleine boomstammetje een week laten drogen. Inmiddels heb ik een groter exemplaar zie: http://www.nooha.nl/2014/08/16/boomstamtafel/
   Die heb ik wel drie weken laten drogen in een schuurtje, zodat de plakken langzaam konden drogen! Dus niet meteen in een warme ruimte leggen, anders barst de plak. Succes! 🙂

   Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *