29 maart 2013Het is bijna Pasen! En dat betekent niet alleen een lang weekend, maar de meeste van ons gaan ook uitgebreid brunchen of dineren met vrienden of familie. Lekker! Ga jij uitgebreid brunchen? Dan kunnen deze paaseieren niet ontbreken. 

Wat heb je nodig? 

  • Witte eieren
  • Glitters in een potje
  • Lijm
  • Kwastje
  • Zwart papier
  • Schaar

Glittereieren

Wil je glitter eieren maken? Zorg dat je eieren hard gekookt zijn. Doe vervolgens lijm op de onderkant (met een kwastje) van het ei en dip het ei in een kopje waar je de glitters in hebt gedaan. Laat de lijm drogen en je ei is klaar om te serveren.

Mr. Mustache egg

Een Mr. Mustache ei kan natuurlijk niet ontbreken bij een brunch! En ze zijn ook nog eens heel makkelijk te maken. Zorg dat je eieren weer hard gekookt zijn. Knip een snorretje uit zwart papier en eventueel ook een strikje en/of stropdas. Die kun je op de lepel plakken. Klaar!

Fijne Paasdagen!

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *