5 maart 2013Tijdens de koude winter heb ik vaak last van droge lippen. Soms zijn ze zóóó droog dat er allemaal velletjes op mijn lippen zitten. Insmeren met vaseline alleen is dan niet genoeg. Ik scrub mijn lippen regelmatig met een nieuwe tandenborstel, maar scrubben met een lipscrub vind ik toch fijner. Ik maak dan vaak een honing lipscrub. Het is super makkelijk om te maken. En de meeste producten heb je vaak al in huis. Kijk je mee hoe ik de honing lipscrub maak?

Wat heb je nodig?

  • Honing (maakt niet uit welke)
  • Grove suiker (kristal suiker of bruine basterd suiker)
  • Olijfolie
  • Kommetje
  • Lepel
  • Potje waar je de lipscrub in kunt doen

Hoe maak je het?

Schep een volle eetlepel honing, een eetlepel olijfolie en een eetlepel suiker in een kommetje. Is de honing niet vloeibaar genoeg? Warm de honing dan even op.  
Meng alles goed samen en je scrub is al klaar! Scrubben maar!
Je lippen zijn lekker zacht en kiss-proof!
Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *