21 februari 2013Ik ben er he-le-maal gek op! Plaatjes kijken op We Heart It. Ik ben er uren zoet mee. Ik word helemaal blij als ik ’s avonds met m’n kleedje, een kop thee en m’n iPad op de bank zit. Plaatjes kijken en inspiratie op doen. Maar wat is We Heart It eigenlijk precies? En kijk je mee met mijn ‘hearts’?

Op We Heart It kan je je eigen ‘heart’ aanmaken. Dit is een online album waar je foto’s die je leuk vindt in kan plaatsen. Met tags beschrijf je wat er op de afbeelding te zien is. Als je op een tag klik dan krijg je alle foto’s te zien die onder die tag vallen. Ik heb zelf nog geen foto’s toegevoegd, maar gebruik We Heart It vooral om foto’s die ik leuk vind te verzamelen. Dat doe ik door op het hartje in de foto te klikken en de foto’s vervolgens toe te voegen in mijn collectie. I love it!

Ik heb verschillende collecties aangemaakt, zoals: things I love, food, words en lief. Kijk je mee met mijn foto’s?

Een overzicht van mijn favoriete foto’s.

(1) Boeken, boeken, boeken. Ik hou ervan!

(2) Jum, dat ziet er lekker uit!

(3) Er zijn zulke leuke teksten te vinden op We Heart It. Ik doe regelmatig inspiratie op!

(4) Wat een snoes!

(5) Love, love, love!

Hier word je toch vrolijk van! Kijken jullie ook weleens op We Heart It?

Bron foto’s: 1, 2, 3, 4, 5

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *