7 januari 2013Bijna iedereen gebruikt het wel. Instagram. Ik gebruik het zelf denk ik dagelijks. Maar wat is Instagram eigenlijk? En waarom is het zo leuk? Instagram is een mobiele app om foto’s te delen, maar het is tegelijkertijd een sociaal netwerk. Het werkt ongeveer hetzelfde als Twitter met volgers, maar in plaats van tekstupdates ontvang je fotoupdates. En zeg nou zelf. Beelden zeggen toch meer dan 1000 woorden? Met de app kun je foto’s ook een eigen uiterlijk geven. Gewoon door het plaatsen van een fotolaag. 

Je kunt kiezen uit 18 verschillende fotolagen. Nou, ja. Eigenlijk 17, want fotolaag ‘Normal’ telt niet mee vind ik. Meestal kan ik niet kiezen tussen de fotolagen. Dat kwam ook omdat ik niet goed wist wat het verschil tussen alle fotolagen was. Daarom staan ze hieronder overzichtelijk op een rij! Welke is jouw favoriet?

 
Normal                                                         Amaro

 
Rise                                                               Hudson

 
X-pro II                                                         Sierra

 
Lo-fi                                                              Earlybird

 
Sutro                                                             Toaster

 
Brannan                                                       Inkwel

 
Walden                                                        Hefe 

 
Valencia                                                       Nashville

 
1977                                                                Kelvin

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *