21 december 2012Cadeautjes, cadeautjes, cadeautjes! Wie houdt er niet van? Ze zijn leuk om te krijgen, maar eigenlijk nog leuker om te geven. Vooral als ze leuk verpakt zijn! Dit DIY-project is makkelijk te maken (als je met de naaimachine overweg kunt) en de cadeautjes staan ook nog eens super leuk onder de kerstboom. Laat die kerstdagen en cadeautjes maar komen!

Wat heb je nodig?
– Inpakpapier
– Naaimachine
– Garen
– En natuurlijk cadeautjes

Hoe maak je het?
Knip uit het inpakpapier vormen naar keuze. Ik heb een hartje, een ster, een kerstbal en een kerstsok gemaakt. Leg de twee vormen op elkaar een naai ze voor de helft dicht. Stop het cadeautje in de verpakking en naai de verpakking verder dicht. Je cadeautjes zijn klaar!

In mijn cadeautjes zaten de kerstboomhangers. In een vorige blog kun je lezen hoe je die maak!

Tip: het is ook leuk om een naamlabel aan je cadeautje te hangen! Weet je meteen voor wie het cadeautje is.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *