19 december 2012Het jaar 2012 is bijna voorbij. De kerstdagen komen eraan en 2013 komt al om de hoek kijken. Tijd om terug te blikken. 2012 was voor ons een mooi jaar. Op 15 juni ging onze webshop online. Dat was een droom voor ons die uitkwam. We begonnen met mode-accessoires en in september kregen de woon-accessoires ook een plekje in onze webshop. En daar zijn we trots op!

Maar dat hebben we natuurlijk niet alleen gedaan. Daarom willen we jullie bedanken voor jullie reacties en aankopen! En mochten jullie tips hebben voor ons, geef dit dan door. Bedankt allemaal. Hopelijk zien we je terug in 2013. We wensen jullie hele fijne kerstdagen & een gelukkig en gezond 2013!

 

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *