Nooha speelt voor Sinterklaas! Laat ons weten wat er op jouw verlanglijstje staat en wie weet win jij een van de drie Nooha zipper-bracelets naar keuze!

Deze actie is afgelopen.

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

9 reacties op “Nooha speelt voor Sinterklaas!

 • José Pilon

  Een flouriserend hardloopjack om veilig thuis te komen na 6km hardlopen! Maar ja, die verkopen jullie niet :-). Uit jullie collecties zijn ook zoveel dingen leuk! Die fotolijstjes met teksten vind ik erg leuk, maar ook de kussens… En die Zipper Bracelets zijn natuurlijk superleuk bij een kerstoutfit! Ben zo benieuwd wat jullie nog meer gaan toevoegen aan jullie collecties! Ik hou jullie in de gaten 😉

  Reply
 • Joey Antonie van Westering

  Een paar leuke zwarte of zwart rode zipperarmbandjes lijken me geweldig, ik vind ze al zo lang cute:)

  Reply
 • Julia van Woudenbergh

  Op mijn verlanglijstje stond de zilveren kruisarmband, maar gelukkig heb ik die al! Heb hem veel om en ben er erg blij mee. In het goud zou ik hem ook wel graag willen, dus die staat ook op mijn verlanglijstje. Verder heb ik eigenlijk alles wel waar ik naar verlang, dus laat geef ik mijn verlanglijstje aan iemand die hem harder kan gebruiken dan ik!!

  Reply
 • Elleke Van de Pol

  Een mooie roze cakepopmaker! Maar helaas heeft de Sint zich niet aan mijn lijstje gehouden;-) nu maar zelf kopen!!

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *