16 augustus 2012Je kent het wel… Een heerlijke zomerse dag. Lekker buiten op je balkon en eigenlijk heb je geen zin om te koken. Dat heb ik dus ook. Op zulke dagen maak ik een lekkere salade. En dit is mijn favoriet!

Ingrediënten:
– Gemengde sla
– Honing
– Magere spekreepjes
– Geitenkaas
– Aardbeien
– Pijnboompitten
– Goed glas wijn

Bereiden:
Simpel! Leg de sla op een bord en schenk honing over de sla. Bak ondertussen de magere spekreepjes. Verkruimel de geitenkaas en strooi deze over de salade. Strooi de spekreepjes over de salade. Was de aardbeien en verwijder het kroontje. Maak de salade af met de aardbeien en pijnboompitten. Goed glas wijn erbij en genieten maar!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

5 reacties op “Zomersalade!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *