Als Iphone & fotografie liefhebber zijn fotografie apps een musthave voor mij. In de race naar het zoeken van leuke fotografie apps kwam ik een aantal hele leuke tegen. Hieronder een  lijstje van mijn favorieten:

Instagram
Dit is echt mijn absolute favoriet. De app is gratis wat hem natuurlijk nog beter maakt. Ik hou van de mogelijkheden die de app biedt. Het enige wat ik jammer vind is dat de fotobewerkingsopties wat beperkt zijn. Dit is een foto die ik ermee heb gemaakt.

Camera Bag
Dit is een van de eerste aps die ik ooit heb gedownload. Ik hou veel van de effecten. Het is mijn favoriet voor super verzadigde kleuren.

Frametastic
Dit is echt leuk! Met deze app kan je een college samenstellen van je favoriete foto’s. Je kan zelf je frame kiezen en de foto’s bewerken. Cute! Hier is een voorbeeld:

Lo-Mob
Deze app vind ik vooral fantastisch om zijn polaroid opties. De app heeft veel opties. Sommige van de effecten zijn een beetje te bewerkt naar mijn idee, maar over het algemeen kan je met de app leuke dingen doen!

Hipstamatic
Ik hou van de effecten van deze app. Deze app lijkt het meest op een echte analoge camera. I like it!

En ben je nou echt fan van fotografie en kan je niet zonder je Iphone dan zijn de opzetbare lenzen met macro, fish eye en groothoek en de kleurenfilters Iphonecase echte musthaves!

Fish eye lens

Macro en groothoek

Kleuren lenzen

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Één reactie op “Mijn favoriete iPhone apps

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *