14 juni 2012

Ellen-en-Janneke


Eindelijk! Na maandenlang, avond aan avond, weekend aan weekend gewerkt te hebben aan onze ‘droom’ is deze dan nu uitgekomen. Onze webshop is online!

Al nippend aan een glas wijn zaten we tegenover elkaar. Er zit iets creatiefs en ondernemends in me maar wat… Twijfel. Wat wil ik gaan doen en bereiken in mijn leven? Ik wil iets neerzetten, ergens mee bezig zijn waar ik mijn passie en creativiteit in kwijt kan. Dat we een gemene deler hadden mocht duidelijk zijn. Toch heeft het even geduurd voordat we eruit waren wat het zou moeten worden.

We zijn jong, ambitieus en zitten vol met energie. Er zijn veel ideeën de revue gepasseerd maar uiteindelijk hebben we besloten dat te gaan doen waar onze passie ligt.

Onze webshop is een verzamelplaats van hippe & unieke woon- & modeaccessoires. In de shop van Nooha kan er terecht voor stoere sieraden, hippe kussenhoezen en leuke musthaves voor in de keuken. Bijna alle accessoires van Nooha zijn hand-made en wordt met een flinkje dosis liefde gemaakt. Naast het Nooha-label hebben we accessoires die ons – en hopelijk jou – laten glimlachen.

Waar Nooha haar inspiratie vandaan haalt? Wij zijn dol op oudroze, vintage servies, strikjes, snorretjes, all-time stijliconen zoals Audrey Hepburn & spullen die ons laten glimlachen, de seventies, maar natuurlijk ook basics die prima te combineren zijn! Van romantisch hip, tot high tech en modern. We proberen een stukje nostalgie in een hip jasje te steken. En dat zie je terug in ons assortiment.

Nieuwsgierig geworden? Neem gauw een kijkje in ons mode-assortiment. Het assortiment wonen is binnenkort te bestellen!

Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Facebook

Één reactie op “Droom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *